2000 дадоха старт на предизборната кампания на ГЕРБ в областта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Животът

12-05-2014, 12:53

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Анести Тимчев и Мария Гиева са кандидатите за евродепутати от Пловдивско

ГЕРБ Пловдив област даде старт на предизборната си обиколка из общините в областта. Откриването на кампанията за членове на Европейския парламент в Пловдивско бе вчера в град Стамболийски.

Водещ на събитието бе актьорът Калин Сърменов.

Тук сме, за да Ви дадем отговор на въпроса защо трябва да гласувате за ГЕРБ с №18 на 25 май, за да подкрепим кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, защото ГЕРБ има можещи, знаещи и компетентни кандидати, които достойно ще защитят интересите на българските граждани в Европейския парламент. Тук сме, за да ви представим и двамата, които намериха място в националната листа от област Пловдив – Анести Тимчев и Мария Гиева. Преди това обаче ще Ви оставя да се насладите на изпълненията на танцьорите и музикантите, заяви при откриването Сърменов. 

Да подкрепят ГЕРБ и да създадат настроение пред събралото се множество първи на сцената пред Културния дом "Н.Й.Вапцаров" излязоха самодейците от състава за народни танци в града "ТРАКЕ". След тях зазвучаха изпълненията на музикантите от Конушенския оркестър. В концерта се включиха със своя програма и изпълнителите от танцов състав "ЕЛИКА".

По време на официалната част организационният секретар на ГЕРБ Пловдив област Ангел Ангелов и  народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Здравко Димитров дадоха отговор на въпроса защо българските граждани трябва да гласуват с № 18.

Тук сме, за да ви кажем: "Защото реформите спряха и са невъзможни докато имаме това управление, защото безработицата продължава, въпреки похарчените пари, защото всеки ден това управление трупа дългове, а децата ни трябва да имат перспектива без да плащат дълговете на родителите си. Защото ГЕРБ може да Ви гарантира по-доброто бъдеще на вашите деца и родители".

Здравко Димитров представи и двамата кандидати за евродепутати от пловдивска област – Анести Тимчев и Мария Гиева, които намериха място в националната листа.

В края Димитров обяви, че е важно да се гласува, независимо за коя партия. Защото така българските граждани избират бъдещето си в Европейския съюз. Защото ГЕРБ ще продължи да защитава българския интерес за повече средства от еврофондовете, ГЕРБ и нейните евродепутати ще продължат да предоставят информация за възможностите за използване на регионалните фондове, ГЕРБ ще работят ефективно за използване на средствата от Европа чрез опростяване на условията за кандидатстване, завърши изказването си Здравко Димитров.

Вижте кадри от старта в Стамболийски!