ГЕРБ прави голям турнир по футбол, волейбол и стрийтбол в спортен комплекс „Изгрев“

Спорт

13-05-2014, 12:27

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Поради големия интерес и масовостта на участниците, футболният турнир ще се проведе в два дни – събота и неделя, на две игрища в спортния комплекс

Седмица преди европейския вот, ПП ГЕРБ организира в Бургас  голям турнир под наслов „България няма време за губене“ с участието на над 35 отбора. Те ще мерят сили в три популярни спорта, като идеята на организаторите е да привлекат колкото се може повече хора, които да спортуват и да се включат активно в предстоящите избори, които ще определят европейската посока, в която ще се развива страната ни. Сп ортната проява е посветена и на Денят на българския спорт 17-ти май.

До момента за участие в турнира са се записали 35 отбора, като естествено най-многобройни са футболните тимове, които наброяват 20. Техническата конференция за футболистите е в четвъртък от 17 часа в офиса на партията, когато ще се тегли жребият за груповата фаза и часовете на срещите в турнира. Записванията на участниците в другите два вида спорт – волейбол и стрийтбол ще продължат до събота в 9 часа, когато ще бъде даден старт на турнира.

Поради големия интерес и масовостта на участниците, футболният турнир ще се проведе в два дни – събота и неделя, на две игрища в спортния комплекс. Полуфиналите и финалите са в неделя. След приключването на двубоите ще бъде и награждаването на участниците, които освен традиционните Купи и медали ще получат и допълнителни награди, които организаторите запазиха в тайна. Ще има и много игри за зрителите, които ще могат да си тръгнат от спортния комплекс с футболни, баскетболни или волейболни топки, както и други интересни награди. Редица известни личности са поканени на закриването, като сред тях са както лидери на партията, така и изявени спортисти и общественици от Бургас, които симпатизират на идеята.