Целта ни е да създадем по-добри условия за живот, за да задържим тук младите хора

Ева Паунова и Пламен Борисов се срещнаха с членовете на два пенсионерски клуба в Перник

Кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ Ева Паунова и Пламен Борисов бяха специални гости на откриването на пенсионерски клуб в пернишкото село Люлин. Двамата кандидати за евродепутати бяха поканени лично от кмета на селото Евгени Евгениев, за да вземат участие в официалната церемония по учредяването на клуба. Заедно с Паунова и Борисов гости на събитието бяха областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и общинският съветник Владислав Караилиев.
„Възхищавам се на вашия опит, на това което сте постигнали и това, което продължавате да постигате. Заедно трябва да продължим да работим и да развиваме България “, обърна се към членовете на клуба Ева Паунова. Кандидатите за евродепутати бяха изпратени от възрастните хора с пожелания за успех на предстоящите избори на 25 май.

По-късно Ева Паунова и Пламен Борисов се срещнаха и с членовете на пенсионерски клуб в пернишкия квартал Тева. Там те представиха приоритетите в работата си като членове на Европейския парламент и отговориха на въпросите, които им бяха зададени. Според пенсионерите най-проблемните теми в България са свързани с ниските доходи и желанието на младите хора да търсят препитание в чужбина.

„Ние искаме да работим за хората. Целта ни е да създадем по-добри условия за живот в нашата страна, за да можем да задържим тук младите хора. Искаме те да могат да развиват потенциала си тук в България“, заяви Ева Паунова.

Пламен Борисов също поздрави възрастните хора и им благодари за любезната покана.“Всички членове на този клуб са наши приятели от много години. Ние сме чести гости на техните празненства и няма да крия искреното си възхищение към тях. Пожелавам им да бъдат все така дейни и с активна гражданска позиция, която да служи за пример на по-младите“, каза Борисов.