Доц. Стефан Шилев: На 25 май ГЕРБ отново ще е № 1

Положителната промяна в Пловдив и постиженията на правителството на ГЕРБ са най-силните аргументи при избора на № 18 в бюлетината, посочи кандидатът за евродепутат

Най-важното е на 25 май всеки от нас да упражни своето право на избор, а не да остави други хора, готови срещу някаква сума да гласуват вместо него за определена партия и коалиция.

Това призова кандидатът за евродепутат от ГЕРБ доц. Стефан Шилев в Пловдив по време на среща с членовете на организацията "Пулпудева" при Съюза на слепите в България.

Шилев посочи и най-силният мотив на предстоящите избори за Европейски парламент да се гласува с № 18 в бюлетината: положителната промяна в Пловдив през последните две години и половина при управлението на кмета на ГЕРБ Иван Тотев, а също и постигнатото на национално ниво от правителството на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов, което в условията на тежка световна финансова криза не само запази икономическата стабилност на държавата, но разви инфраструктурата и социалната политика.

Въпреки масираната пропаганда, че европейските избори не ни засягали толкова много, те са изключително важни, тъй като дават възможности да използваме европейските фондове, така че и държавата, и градът ни  да станат по-добри за своите граждани, подчерта доц. Шилев. Европейският съюз е този, който изисква държавата да подобри  и условията за хората с увреждания. Европа ни задължава да променим нормативните си актове така, че да осигурят равни права и възможности на всички граждани, допълни той.

Председателят на организацията "Пулпудева" Георги Генов пожела на доц. Шилев той и неговите колеги в Европарламента в Брюксел да защитават интересите на хората с увреждания.

Социалният психолог Джеватин Мустафа, член на организацията, призна заслугата на ГЕРБ за ратифицирането на Европейската конвенция за хората с увреждания и  изрази надеждата при следващото си управление партията с председател Бойко Борисов да пристъпи към изпълнението й.

Никога не е е имало по-честно управление от управлението на ГЕРБ. Когато грешахме, си признавахме грешките и ги поправяхме. Затова винаги досега сме печелили най-голямата подкрепа на българските избиратели. Вярвам, че на 25 май също ще спечелим доверието ви, каза кандидатът за евродепутат и девети в листата на ПП ГЕРБ доц. Стефан Шилев.