Бодри дами от спортна група "Здраве" се срещнаха със Стефан Шилев

Мисия Пловдив

16-05-2014, 17:17

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Европа да спре помощите за мързеливите, поискаха пенсионери от кандидата за евродепутат от ГЕРБ

Обичаме си кметицата на район "Централен" Райна Петрова, която е толкова добра, всеотдайна и отзивчива към всеки поставен проблем, че можем да я наречем най-добрата приятелка. Обичаме си кмета на града Иван Тотев, който с изпълнението на дръзки проекти връща блясъка на Пловдив. Обичаме г-н Бойко Борисов, който като премиер започна да възражда държавата ни. За нас тези хора са лицето на ГЕРБ и затова на 25 май ще гласуваме с № 18 в бюлетината за европейските избори.

С тази изповед дамите от спортна група "Здраве" в Пловдив посрещнаха кандидата за евродепутат ГЕРБ доц. Стефан Шилев в Цар Симеоновата градина. Всяка сутрин пет пъти седмично 60-те пенсионерки от клуба правят поне 45 минути гимнастически упражнения. Обичайното им място е около фонтана на Деметра, но поради започналата по европейски проект мащабна реконструкция на най-големия пловдивски парк, сега влизат във физически ритъм в малко по-странична алея.

Г-н Шилев, като станете евродепутат, не спирайте да искате от Европа пари за масовия спорт в България, та да има къде да спортуват децата, младите и възрастните като нас, така ще сме здрави и по-малко пари ще се харчат за здравеопазване, призова ръководителката на клуба Мария Радева. Позовавайки се на личния си опит като баба на 6 внука и 5 правнука, тя смята, че в момента състоянието на здравеопазването ни е много лошо.

Дамите настояха евродепутатите от ГЕРБ да изискат от Европейския съюз да спре да помага на мързеливите, като раздава помощи на хора, които не искат да работят, докато в същото време младите и талантливите български деца напускат родината си. Плача за моите внуци, че са в Америка от 20 години, каза през сълзи Йорданка Мизинова.

С отворени сърца и доверие доц. Стефан Шилев беше посрещнат и от членовете на Централния пенсионерски клуб, които още в ранната сутрин лично той изпрати на екскурзия в Петрич, осъществена със съдействието на районния кмет Райна Петрова.