ГЕРБ представя евролистата си в Смолян

Цветан Цветанов, Томислав Дончев и Владимир Уручев ще бъдат на посещение в града утре

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на евролистата Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Владимир Уручев ще гостуват утре в Смолян, информират от пресцентъра на ГЕРБ. Там те ще представят листата на партията за европейските избори на 25 май.

Цветанов, Дончев и Уручев ще презентират пред гражданите на град Смолян основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент. Основното си предизборно мероприятие в града партията ще проведе в 19:30 часа, в изградена предизборна шатра на площад „България“.

Програмата на Владимир Уручев в Област Смолян започва от 10:00 часа, когато той ще посети производствено предприятие „Арексим“ ЕООД в града, Промишлена зона – Север. Уручев ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов.

В 13:00 часа Владимир Уручев ще се срещне с граждани от Смолян в Народно читалище „Балкански просветители 1871“, ул. „Родопи“ 52, кв. „Райково“.  В 14:30 часа Уручев ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Смолян на площад „Възраждане“, кв. „Устово“.

В 16:00 часа Владимир Уручев ще разговаря с избиратели в централната градска част на Смолян, на площад „Свобода“. В 17:30 часа Уручев ще се срещне с граждани в изградена предизборна шатра на ГЕРБ в Смолян, на площад „България“.