Стефан Шилев: На 25 май Пловдив и България трябва да изберат по-доброто бъдеще

Мисия Пловдив

21-05-2014, 13:34

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ се срещна с ентусиазирани спортистки в парк "Лаута"

"На 25 май с № 18 Пловдив и България трябва да изберат по-доброто бъдеще. Дойде ни до гуша да ни мамят. Ако не направим правилния избор, рискуваме нашите деца много години да плащат своеволията на управляващите". Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ доц. Стефан Шилев при срещата си с дамите-спортистки рано тази сутрин в парк "Лаута" и пожела здраве и щастие на именичката Елена.

От своя страна те му пожелаха категорична победа на ГЕРБ на предстоящите избори и обещаха пълната си подкрепа, защото са убедени, че именно ГЕРБ има силата и волята да промени страната към по-добро. 

"Никога, никога досега район "Тракия" не е бил така хубав и спретнат, всичко свети от чистота. През последните две години парк "Лаута" толкова се промени, че и за възрастни, и за млади стана привлекателно място за отдих и спорт. Браво! Просто районният ни кмет Костадин Димитров от ГЕРБ е невероятен!", не спести похвалите си Красимира Христева. Присъстващите поздрави Костадин Димитров с днешния празник и му пожелаха да работи все така всеотдайно за района.