Менда Стоянова: Гласувайте непременно, но помнете, че само ГЕРБ никога досега не излъга

Мисия Пловдив

22-05-2014, 15:54

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Курбан за здраве и благополучие в "Северен" (СНИМКИ)

„Изборите на 25 май са изключително важни, защото, макар и да са европейски, те имат и национално измерение. Затова непременно гласувайте!“. Този призив отправи народният представител и член на Националната изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ Менда Стоянова пред пловдивчани, дошли в църквата „Св. Иван Рилски”, където бе осветен и раздаден курбан за здраве и благополучие, осигурен от ПП ГЕРБ в район „Северен” в Пловдив с ръководител народния представител Стефан Дедев.

Сред множеството присъстващи граждани бяха кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ доц. Стефан Шилев, кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев, общински съветници, членове и симпатизанти на партията. Да окаже своята подкрепа за дойде и кметът на район „Източен” Петър Петров.

„Управлява ли ГЕРБ, се развиват и градовете, и държавата. Помагаме на хората не само по кампании и по празници, а по традиция“, отбеляза доц. Шилев.

„Очакваме ЕНП, част от която е ГЕРБ, да спечели категорично във всички 27 държави, членове на Евросъюза. Това означава, че отново Европейската народна партия ще формира Европейската комисия и ще излъчи нейния председател. Ако спечелим тук нашите европейски избори, ние, като част от ЕНП, ще сме сред управляващата Европейския съюз партия“, посочи членът на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Менда Стоянова.

„Вие сте умни хора и ви призовавам внимателно да слушате всички предизборни обещания и да пресявате лъжата от истината. Много лъжи се говорят в момента. Лъжи, които сигурно галят ухото на много от пенсионерите и безработните, като слушат как изведнъж минималните доходи щели да достигнат най-високите европейски стандарти. Мислете: как е възможно да се случи това?! Партия ГЕРБ никога не ви е лъгала. През всичките години като премиер и досега нашият лидер Бойко Борисов никога не изрече дори една лъжа. По-добре да се знае истината, каквато и да е тя. Истината е в работата“, каза Менда Стоянова. „Гласувайте за тези, които никога не ви излъгаха“, призова тя.

Думите й бяха посрещнати с адмирации, а отец Кристян, който освети курбана, благодари на кмета на район „Северев” инж. Ралев и на ПП ГЕРБ за подкрепата, която постоянно оказват на миряните в енорията.