Поредно нарушение! Представители на партии (БСП и ББЦ) - с баджове, написани на ръка

Защо председателят на СИК не ги отстранява?

Масово нарушение и в Елин Пелин - застъпниците и представители на партии (БСП и ББЦ) са с баджове, написани на ръка.
По-интересното е защо председателят на СИК не ги отстранява? Нарушението е повече от видно, преценете сами!

III. Образци на отличителни знаци на застъпници на кандидатски листи и представители на партии, коалиции и инициативни комитети

8. При произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. застъпниците на кандидатски листи на партии, коалиции и инициативни комитети в изборния ден носят обозначителни знаци - бадж, с размери в широчина 90 мм и 55 мм във височина. В баджа се поставя информационна табела (Приложение № 1) от бял картон, на която с главни букви с черен цвят е изписано „ЗАСТЪПНИК".

9. При произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. наблюдателите в изборния ден носят обозначителни знаци - бадж с размери в широчина 90 мм и 55 мм във височина. В баджа се поставя информационна табела (Приложение № 1) от бял картон, на която с главни букви с черен цвят е изписано „НАБЛЮДАТЕЛ".

10. При произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. представителите на партии, коалиции и инициативни комитети в изборния ден носят обозначителни знаци - бадж, с размери в широчина 90 мм и 55 мм във височина. В баджа се поставя информационна табела (Приложение № 2) от бял картон, на която с главни букви с черен цвят е изписано „ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПАРТИЯ", „ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КОАЛИЦИЯ" и „ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ".

11. Наблюдателите, застъпниците на кандидатски листи и представителите на партии, коалиции и инициативни комитети, които носят отличителни знаци извън одобрените или не носят отличителни знаци, се отстраняват от избирателната секция с решение на секционната избирателна комисия. Решението може да се оспорва пред районната избирателна комисия, която се произнася незабавно. Решението на РИК не подлежи на обжалване.

Дали?!