ГЕРБ-Бургас: Благодарим на жителите на област Бургас за категоричната победа и доверие

Ще продължим да работим за развитието на област Бургас

„За пореден път жителите на област Бургас показаха своето отговорно отношение към бъдещето на България и дадоха своя вот за европейското развитие на страната ни. Благодарим на всички, които отново ни се довериха и повярваха, че ГЕРБ е партията, която винаги побеждава, защото работи за развитието на регионите и държавата. Ще продължим да се доказваме като отбор, който е категорично срещу компроматните войни, празните популистки обещания и негативизма. Кампанията ни за евроизборите премина под знака на позитивното, срещите с хората, волята за промяна”. Това се казва в поздравителен адрес от областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев до жителите на област Бургас, които отново посочиха ГЕРБ за своята партия.

„Победата ни прави не само горди, че гражданите са избрали правилния европейски път, но и още по-отговорни. Вярваме, че заедно ще успеем да спрем безвластието в държавата, защото успехът на ГЕРБ е категоричен вот на недоверие към сегашното правителство. Ще продължим да работим за развитието на област Бургас”, се казва още в отвореното писмо към избирателите.

Димитър Бойчев благодари на всички, които се включиха активно в кампанията и постигнаха изключителни резултати и на изборите за Европейски парламент.