Вицепрезидентът в Карлово за Празника на розата, в Пловдив за Деня на детето

Животът

30-05-2014, 17:47

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Маргарита Попова ще се включи в ритуала по розобер

В събота вицепрезидентът Маргарита Попова ще посети Карлово по случай Празника на розата.

От 8,55 часа тя ще се включи в традиционния ритуал по розобер, в който ще участват самодейни фолклорни ансамбли от града.

В 9,45 часа ще бъде посрещната пред сградата на Общината от носителката на титлата Царица на долината на розите за 2013 г. и ще се срещне с кмета на града.

Точно в 10,20 часа вицепрезидентът и градоначалникът ще открият празничната програма на площад "20 юли". На церемонията ще бъде отличена тазгодишната носителка на титлата Царица на розата на Карлово. В 12,00 часа Маргарита Попова ще бъде гост и на Историческия музей в града, съобщават от президентството.

На следващия ден, 1 юни - Международен ден на детето, вицепрезидентът пристига в Пловдив. Още в 8 часа ще се срещне с най-малките пациенти и техните родители в Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ "Свети Георги" в града.

По-късно Маргарита Попова ще се включи в 29-ия Национален поход "По пътя на четата на Таньо войвода", който се провежда под неин патронаж от 30 май до 2 юни. Участниците в традиционната инициатива ще преминат през 28 населени места в общините Тутракан, Исперих, Разград, Ветово, Цар Калоян и Попово.