Време е за парти! "9 километър" открива ударно сезона в четвъртък вечер

Дрескодът е "само по парфюм". Входът е свободен

Лятото обещава да е много, много горещо. Пловдивчани веднага хванаха гребена на вълната. Комплекс "9-ти километър" вече е готов за летни приключения. Ден преди края на работната седмица - четвъртък, точно в 21 часа - вратите на акватеката ще бъдат широко отворени за жадни за живот пловдивчани.

Входът за откриването е свободен, а дрескодът е "само по парфюм". Не го мислете, грабвайте хавлиите, слагайте банските и заповядайте на голямото откриване на 5 юни.

Музиката е за всеки по нещо - DISCO, BG, R&B, RETRO, LATINO. Горещи танцьорки ще нажежат страстите, планирани са и куп атрактивни промоции.

Тази година собствениците на "Акватека" са помислили и за любителите на поп фолк музиката. Тематични партита с участието на известни гръцки и сръбски изпълнители ще вдигат градусите през прохладните летни нощи в комплекса.

За летния сезон, освен взривяващи партита около басейна през нощта, домакините са подготвили нов кът за деца през деня. Докато майките си почиват със списание и студен чай на шезлонга, малчуганите ще бъдат забавлявани от аниматор в специална зона.

Магаренцето Борко и тази година ще разхожда децата. Борко не само е любимец на най-малките, но е и звезда на куп ТВ предавания.

Ако сте забравили щурите нощни партита и приятните слънчеви емоции е време да си ги припомните!

Цяло лято, само тук -  в комплекс "9-ти километър", купонът е гарантиран!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен