Шок в Ку-ку бенд: Слави Трифонов взе тежко решение!

Слави Трифонов се реши на тази стъпка с огромна мъка!

Шок и паника завладяха музикантите от Ку-ку бенд, след като разбраха за тежкото решение, което взе Слави Трифонов. Дългия се реши на тази стъпка с огромна болка в сърцето, но обстоятелствата го принуждават. Оказа се, че в скоро време той и бенда ще се наложи да се разделят, разкриха хора от екипа на „Шоуто на Слави“, пише вестник „Всеки ден“.

 Причината за неочаквания обрат и ситуацията, която потресе всички е, че Слави Трифонов изгуби над 1 милион евро поради липса на рекламодатели в шоуто. Проблемът датира вече повече от една година, а към днешна дата ръководството на телевизията сериозно обмисля да спре излъчването на „Шоуто на Слави“.

 Единственото, което още държи предаването на екран, е емоционалната страна на нещата и фактът, че Слави Трифонов се е превърнал в емблема на Би Ти Ви.

 Слави Трифонов е направил и невъзможното, за да привлече рекламодатели като лично е водил преговори с трите мобилни оператори, но уви – последните прекъснали разговорите още в началото и не дали и стотинка на Дългия. Ако положението остане същото, Слави Трифонов ще остане без алтернатива и ще се раздели с колегите и приятелите си.

 Слави Трифонов отдавна вече се зае със закупуването на няколко регионални телевизии и сайтове, които смята да обедини в групировка. По този начин той се застрахова срещу евентуалното спиране на шоуто и помисли за бъдещето си. Същото обаче не може да се каже за хората от Ку-ку бенд, които без Слави Трифонов и ежедневното бачкане в „Шоуто на Слави“, ще се окажат в много трудно положение, особено финансово.

 Единствените, които ще успеят да изкласят със самостоятелни проекти и значителна финансова стабилност, са Годжи и Маестрото. Гъмзата има доста участия в нощни клубове, но славата му също се дължи на Слави Трифонов и шоуто.

 В момента всички от екипа стискат палци предаването да остане на екран поне, докато изтече договорът от още няколко години, макар че ако реши, телевизията ще намери начини да ги „ритне“ от екран по всяко време.