Диета с банани – поразителен ефект за броени дни

Вкусна и изключително полезна за организма

Диета с банани се препоръчва за всички, които често обичат да похапват плодове. Бананът е един от най-лесно достъпните плодове у нас и поради тази причина много хора залагат именно на него при започване на хранителен режим.

Диета с банани се прави лесно, оказва благоприятно влияние върху организма и действа тонизиращо. Представяме ви два начина, по които можете бързо и ефикасно да смъкнете до 3-4 килограма за отрицателно време.

Диета с банани – вариант 1

С първи вариант на банановата диета вие лесно може да се отървете от 3 излишни килограма за период от 3 дни. Ако стриктно спазвате посочения хранителен режим, всеки един от вас може да свали до 1 килограм дневно. Диетата е бърза и се прави за не повече от три дни. Ако желаете да постигнете удивителни резултати, би било добре да тренирате по време на режима.

Закуска: Консумира се един банан и една чаша мляко. Може да овкусите със захарин. Към 11 часа се приема кафе или чай, отново със захарин.

Обяд: Един средно-голям банан. Комбинирайте с извара (не повече от 250 гр.). Може да прибавите и чай или кафе.

Вечеря: Бананов шейк или един банан

Диета с банани – вариант 2

Режимът може да продължи от три дни до една седмица. За деня се приемат до килограм и половина банани. Може да консумирате зелен чай, но без захар. При положение, че решите да продължите диетата за 7 дни, е необходимо да добавите и яйца към списъка си. Две яйца на ден са напълно достатъчни за набавяне на необходимите белтъчини.

Добре е да знаете, че бананова диета не се започва от днес за утре. Един ден преди старта на хранителен режим с банани трябва да се откажете от мазните храни, пърженото, захарта и солените продукти. Пие се повече минерална вода. След като сте пречистили организма си, вие сте готови да започнете диета с банани, съобщава сайтът zdrave.ws. Не забравяйте, че бананите са изключително мощен източник на енергия за вашето тяло.