Михаил Миков изпрати картичка за 24 май на вече уволения директор Асим Адемов

Уволненият преди шест месеца директор на училището в гърменското село Долно Дряново – Асим Адемов, върна обратно на председателя на Народното събрание Михаил Миков поздравителния адрес, който той му изпрати за 24 май с най-добри пожелания за успешно управление на школото.

„Нямам думи, не мога да си обясня некомпетентността и липсата на информация в това правителство. Сигурен съм, че и други уволнени мои колеги са получили честитки за Деня на българската просвета и култура от парламентарния шеф. Това е пълен гаф“, коментира пред ИНФОМРЕЖА Адемов.

Той заяви, че е изумен от липсата на информация в БСП за направените уволнения от коалиционния им партньор ДПС.

„От министерството не са си направили труда да сменят получаталя и да поздравят назначения от ДПС директор, което вярвам, че е обидно за него“, каза още Адемов, който допълни, че е върнал поздравителния адрес на Михаил Миков с няколко уточняващи реда.

Те гласят: „Другарю Миков, връщам Ви поздравителния адрес, тъй като „творческите и житейските планове”, за които ме поздравявате като директор на училището в Долно Дряново, бяха скастрени от Вашите аркадаши от ДПС, както същите скастриха и Вас днес. Аз не си загубих „самочувствието и гордостта“, за които ме хвалите в писмото, и гледам с оптимизъм към утрешния ден, благодарение на моралната подкрепа, която получавам от семейстовто, приятелите и партия ГЕРБ, в която членувам“.