Председателката на хотелиерите в Слънчев бряг Елена Иванова с голяма награда от БАХА

С водосвет и заря хотелиерите откриха туристическия сезон


Балканският алианс на хотелиерските асоциации връчи специална награда на председателя на Управителния съвет на Съюза на собствениците – Слънчев бряг за изключителен принос в туризма и за неговото развитие.

Почетната награда бе връчена на Елена Иванова по време на тържествения прием по повод 55 – годишнина на курорта Слънчев бряг, който се състоя снощи. Тогава хотелиерите дадоха и официален старт на новия летен сезон в туристическия комплекс. Церемонията се състоя в изискана обстановка в лятната градина на Hotel Royal Castle Design and Spa – ELENITE.
Приз бе присъден и на вицепремиерът по икономическите въпроси доцент Даниела Бобева. Наградата бе връчена на ресорния заместник-министър Бранимир Ботев. Грамотата е за подкрепа на правителството към туристическия сектор.
Специална грамота взе и Славка Бозукова, главен редактор на в. Стандарт. Наградата е възраждане на културния туризъм, който се наложи не само в България, но и на Балканите. Тържествената вечер в Hotel Royal Castle Design and Spa – ELENITE започна с водосвет за успешен туристически сезон. Тържеството продължи с голям музикален концерт, заря и фойерверки. Празникът уважиха хотелиери, представители на бизнеса, туроператори, политици, депутати, представители на държавни и обществени институции, журналисти.