Ужас! 52-годишна в кома, пропадна с бебе в асансьорна шахта в Бургас

Крими

16-06-2014, 15:34

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Количката на бебето е премазана от асансьора, то е добре

52-годишната бургазлийка, Ваня Колева е с опасност за живота, след като пропадна в асансьорна шахта, заедно с бебе на годинка.

От МБАЛ - Бургас съобщиха за BurgasUtre, че жената е в много тежко състояние, правят й се поредица от изследвания, в момента е в кома и е настанена в отделението по Реанимация на здравното заведение. От там обаче увериха, че момченцето е в добро общо състояние и е предадено на родителите му, след като му е направен обстоен преглед.

Инцидентът е станал преди повече от час в сградата на бившата чертвърта поликлиника. Жената е повиклала асансьора за инвалиди и се е опитала да влезе в него, заедно с внучето си, което е било в детската количка. Тя отворила без проблем вратата на асансьора, но заради лошо осветление не видяла, че той е на горен етаж и директно бутнала количката пред себе си и полетяла в пропастта. 

В момента от полицията водят разследване, проверяват се и фирмите, които отговарят за поддържката на асансьорите и монтирането им в сградата. Повикана за разпит е и шефката на медицинския център.