Цветан Цветанов обсъди предстоящите избори с районни организации в София

На срещите бе анализ на резултатите от провелите се през месец май избори за членове на Европейския парламент

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов присъства на събрание на партията в район „Овча купел“, град София. На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов и народният представител Станислав Иванов.
На срещата бе направен анализ на провелите се през месец май избори за членове на Европейския парламент и бяха отчетени постигнатите резултати на партията. Обсъдена бе и актуалната политическа обстановка, както и предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Цветанов призова членовете на районната организация да продължат срещите с граждани, защото политиката на ГЕРБ е да бъде близо до хората. Той припомни, че ГЕРБ винаги е водила позитивна и открита предизборна кампания, за разлика от опонентите й. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб благодари на районната организация за добрата и конструктивна работа, както и за постигнатите резултати на европейските избори.

Предстоящите предсрочни парламентарни избори и актуалната политическа обстановка обсъдиха заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и районната организация на ГЕРБ-Изгрев.

На събранието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, народните представители Александър Ненков и Ивайло Московски, както и организационният секретар на ГЕРБ-Изгрев Кръстю Кривов. Направен бе анализ на резултатите от провелите се през месец май избори за членове на Европейския парламент.

Цветан Цветанов поздрави членовете на районната организация за постигнатите резултати и ги призова да бъдат все така активни и конструктивни по време на срещите им с граждани. „ГЕРБ ще продължи да води градивна и позитивна кампания, а не компроматна война, какъвто е стилът на опонентите ни“, категоричен бе заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб.