ГЕРБ - Бургас: Депутатите от БСП да започнат да говорят помежду си!

Имат ли нужда от депутатите на БСП от колегите си от ГЕРБ в Народното събрание или нямат, попитат, чрез медиите бургаските народни представители от ГЕРБ.

Те призоваха колегите си от столетницата са вземат единодушно решение по темата, след като народни представители от БСП, на ръководни позиции, коментираха в национален ефир, че от парламентарната група на ГЕРБ няма нужда. В същото време, втори ден депутатът от БСП Атанас Зафиров коментира, че народните представители от ГЕРБ-Бургас не са в пленарна зала.

"Да, г-н Зафиров без депутатите на ГЕРБ не можете да приемете важни законови поправки, дори не можете да съберете кворум и да изпълните желанието на вашия лидер да напусне Народното събрание.

ГЕРБ винаги е била последователна в действията си, за развитие на регионите, ние утре ще бъдем в пленарна зала и ще гласуваме откриването на факултет по “Обществено здраве и здравни грижи“ към бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Нещо, което очевидно управляващите не могат да свършат сами и се опитват да правят политика с тема, която е от изключителна важност за нашата област", пишат още народните представители от ГЕРБ - Бургас.