Малвине Стука от Латвия стана „Мис Планет Спорт“ в Свети Влас

Мини конкурсът е част от международния конкурс „Мис Планет 2014“

 

Малвине Стука от Латвия грабна първото място на провелия се вчера мини конкурс „Мис Планет Спорт“ в Свети Влас. Състезанието е част от международния конкурс „Мис Планет 2014“, който се провежда за първи път в България от 24 до 29.06. в курортното градче.

Организатор на събитието е модна агенция „Интерсаунд“ със собственик Ирина Папазова.
20-те красавици премериха сили в оспорвани състезания по плажен волейбол, плажен тенис и плуване и показаха завидни спортни умения.По-рано през деня те имаха възможността да разгледат Несебърския залив като се разходиха с яхта и направиха панорамна обиколка от Поморие през Слънчев бряг и стигнаха до нос Емине. Програмата им включваше и официално посещение в кметство Свети Влас, където бяха посрещнати от кмета на града Иван Николов.
Истинско кулинарно шоу са подготвили организаторите тази вечер (27.06.2014 г). Участничките, облечени в традиционните си национални носии, ще презентират национални ястия, приготвени лично от тях. Ястията ще се продават на благотворителен търг, а събраните средства ще се дарят на ДДУИ „ Свети Стилиян Пафлагонийски" в с. Кошарица, Несебърска община.Събитието ще се проведе от 20,00 ч. в пиано-бар и ресторант NOTI на яхтения пристан в града.
Зрелищният финал на конкурса ще се реализира на 28.06.2014г.(събота) от 21:00 часа пред Планет Яхт Клуб Марина Диневи. В три поредни тура участничките ще представят национални костюми, бански костюми и официални тоалети, специално подготвени за международното шоу.