Оставиха в ареста софийските бандити монтирали скимиращи устройства на банкомати в Слънчев бряг

Бургаски магистрати оставиха в ареста двамата софиянци-мъж и жена, монтирали скимиращи устройства на банкомати в Слънчев бряг. Мерки за неотклонение задържане под стража са наложени на Мануела Тагарева и Мартин Иванов. Двамата са от София. Те бяха заловени на 25 юни пред банкомат в курорта. Точно в този момент са монтирали скимиращо устройство за източване на банкови карти. Иванов е осъждан два пъти, като престъпленията са срещу финансовата и кредитната система. Според обвинението, доказателствата категорично сочат съучастие на Тагарева в предявеното й престъпление.

Тагарева заяви пред съда, че не знае нищо по случая и помоли да бъде освободена, за да се прибере при семейството й. Иванов също твърди, че не е участвал в деянието.
Съдът сметна, че събраните доказателства обосновават тяхната съпричастност към престъплението, за което са привлечени да отговарят, както и че съществува реална опасност те се укрият или да извършат друго деяние, ако им бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. Двамата остават в ареста.