За първи път! Пускат специален ремикс на "Джулай морнинг" на южния плаж в Слънчев бряг

Първите триста гости на Какао бийч получават подарък слънчеви очила

Специален ремикс на хитовото парче "Джулай Морнинг" на легендарната „Юрая Хийп” ще бъде пуснато за първи път на мощно парти на южния плаж в Слънчев бряг. Това ще се случи на „Какао бийч” под открито небе на 30 юни срещу 1 юли, където по традиция хиляди позитивно настроени хора посрещат първото юлско слънце.
Ремиксът ще бъде предствен единствено  на южния плаж в Слънчев бряг и е подготвен специално за събитието. Купонът започва точно в 23,00 часа. За доброто настроение на посетителите ще се грижат добре познатите на меломаните DJ Deso и DJ Kaiski.
Deso e познат на клубната сцена и е част от нея вече 20 години. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб.  За да допълни магията при посрещането на изгрева, зад пулта ще застане и Kaiski. Вече 10 години в своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.
Организаторите издадоха и друга тайна. Първите триста гости дошли да изживеят любимото Джулай Морнинг парти ще получат подарък - чифт слънчеви очила, които са изработени по поръчка специално за събитието.
Музикалното събитие е сред едно от най-мащабните на плажа и както всяка година ще привлече и много гости от чужбина. Денс маратонът ще е до сутринта.
Парти за Джулая ще има във всички увеселителни заведения на южния плаж.
На 1 юли слънцето над Слънчев бряг ще изгрее около 5,58 часа, а в нощта на Джулая се очаква да бъде около 19 градуса.