32-годишен на съд заради любов към непълнолетна, неговата "звезда"-бременна

Крими

10-07-2014, 10:43

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Масов бой в Царево заради забранена любов

За любовта няма граници!(Галерия)

32-годишен мъж от смолянското село Гълъбово е подсъдим за това, че живее на семейни начала с непълнолетно момиче от същото село. Районният съд даде срок на влюбените да сключат брак до септември в противен случай Асен Кьоров ще трябва да плати 1000 лева за престъплението.

Иълдъз е на 16 години. Асен на 32 години. Той я нарича своя звезда. Тя е неговата първа и единствена любов. Историята им е като от сапунен сериал. Хората в селото ги одумват. Законът пък им забранява да са заедно. А те напук на всички и на всичко вече очакват дете, информира Нова тв.

Забранената им любов стигнала до съда след сигнал от училището на Иълдъз до Агенцията за „Закрила на детето“. Тогава 15 годишното момиче отишло да живее при Асен и две седмици не ходила на училище.

Илдъз казва, че след като поотрасне бебето й, тя ще се върне в училище като частна ученичка, за да довърши средното си образование. Влюбените казват, че имат сили да преодолеят всички трудности дори и липсата на работа в селото и доходи в семейството.