Кризата с КТБ е заради война между руския шпионаж и руската мафия

Георги Коритаров: Една банка успя да събере непримирими врагове като Румен Петков и Татяна Дончева


Скандалите около КТБ, които тресат държавата, могат да бъдат обяснени с една хипотеза, за която има основание - просто се бият руският шпионаж в България и руската мафия в България. Този нестандартен прочит направи анализаторът Георги Коритаров в събота от ефира на Нова телевизия.

"Най-важното измерение е едно общо впечатление, че зад фасадата на такъв свръх кризисен проблем с една банка, се разчиства не просто политически терен е се преформатират нови политически измерения. Някой упорито се опитва да изфабрикува от образа на Цветан Василев един банков Трайчо Костов. Внушава се, че е престъпник и се прави една особена градация. Няма да се учудя, че след време дори и това, което говори БНБ ще се окаже абсолютно невярно", посочи Коритаров.

Анализаторът призна, че е шокиран, че сега една банка събра заедно врагове от БСП, които бяха във война – Татяна Дончева и Румен Петков.

"Гледаме ги заедно Дончева и Петков един до друг в медиите, подхвърлят си реплики, смеят се. Поведението им показва, че тишината в спалнята е нарушена. Сега тези двамата са заедно, събра ги една банка. По абсурден и антиморален образ аз не мога да открия. Този лош пиар, който правят ще провали Цветан Василев. Тези хора и една известна пиарка ще го провалят Цветан Василев", прогнозира Георги Коритаров.