Вижте кои ще са бандите, които ще подгряват на W.A.S.P в Бургас

Бургас Лайф

14-07-2014, 15:26

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рок легендата Джо Лин Търнър на Джулая в Бургас

Броени дни остават до концерта на рок легендите W.A.S.P. в България. Знаменитият форнтмен Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникално шоу за родните фенове, кото ще се състои на 4 август в Летен театър - Бургас.

Концертът у нас е част от голямото световно турне "Thirty Years of Thunder", с което групата отбелязва своя 30-годишен юбилей.
Вече официално са избрани бандите, които ще се качат на сцената преди хедлайнерите, за да подгреят бъгарската публика.
Точно в 20:00ч шоуто ще започне със здрав сет на италианците от SCALA MERCALLI. Създадена през 1992г., това е една от малкото италиански групи, които творят в тежкия жянр и се е наложила през годините в родната Италия само със своята аворска музика. Членовете на бандата са петима - Серджо Чиколи (барабани), Критистиан Бартолачи (вокал), Джуси Бетеи (бас), Лука Виньони (китара) и Клементе Каталани (китара).
Втората подгряваща банда, която ще се качи на сцената преди великаните от W.A.S.P. са родните рок ветерани Аналгин. През годините форнтменът на Ахат, Звезди и музикантите от бандата имат богат опит в откриването за големи музикални величия, гостували у нас - от Europe, през Soulfly и Doogie White до Deep Purple и Guns'n'Roses. За своето участие на 4 август момчетата са подготвили най-силните си хитове и здрава порция рок-ен-рол, с които ще взривят публиката.