Последният хит на Орешарски! Хвали се в мрежата, опитва се да копира Борисов

Подарил фланелка с автографа си на Ангела Меркел!

Пламен Орешарски се хвали в мрежата с невероятни неща, а последния му хит е, че е подарил фланелка с автографа си за юбилея на германския канцлер Ангела Меркел. Ето как премиерът се изфука в социалната мрежа:

Днес канцлерът на Германия Ангела Меркел празнува юбилей.

В поздравителния си адрес до нея написах: Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Вашия юбилей. Ползвам се от прекрасния повод, във Ваше лице, да честитя и на всеотдайния национален футболен отбор на Германия, спечелил по блестящ начин купата на 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия.

Бих желал да изтъкна, че високо ценя доброто сътрудничество с Вас, както и Вашата лична ангажираност и принос за развитието на отношенията между Република България и Федерална република Германия. Българската общественост ще продължава да разчита на Вас и на приятелска Германия за по-доброто и успешно бъдеще на ЕС.

По време на Европейския съвет в Брюксел малко след полунощ председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой поздрави канцлера от името на европейските ръководители. А ето и един различен подарък от европейските лидери за нея.