Свещеник откри, че в църквата му е бил заснет порно филм

Местна жена тайно използвала храма като снимачна площадка

Католически свещеник в австрийския град Хьоршинг с възмущение откри, че църквата му е била използвана тайно за заснемането на порно филм, пише британският в. "Стар".
На божия служител се наложило да изгледа цялата неприлична лента, за да установи светотатството. Негов енориаш му подхвърлил, че когато гледал порно клипче в интернет, храмът, в който се разигравали горещите сцени, удивително му напомнял за този в Хьоршинг, информира БТА.
Свещеникът изгледал с погнуса кадрите, но все пак успял да установи, че това наистина е неговата църква. Той се обърнал към полицията, която установила,че местна жена тайно използвала храма като снимачна площадка. В него атрактивната брюнетка се изявявала в секссцени, като държала броеница и библията в ръцете си.
Сега местната полиция се опитва да разясни как екипът и изпълнителите са успели тайно да проникнат в храма. Те могат да бъдат осъдени на 6 месеца затвор. От епархията в Линц
препоръчаха на свещеника в Хьоршинг да направи специално богослужение за прочистване на божия храм след гастролите на порно екипа.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен