Марио Ангелов ивент мениджър на родни изпълнители ще е водещ на "Бургас танцува 2014"

Зумба, салса и брейк ще разкършат бургазлии

След успешно проведената младежка инициатива на 12.08.2013 г. по случай Международния ден на младежта, СНЦ „Младежки Глас“ желае да я повтори и през 2014 г. За отбелязването на Международния ден на младежта сдружението ще подготви провеждане на танцова забава на открито тип „Флаш Моб“ в стилове: Зумба, Салса, Брейк и други.

Основното Място за провеждането на танцовата забава ще бъде „Терасата“ в Морската градина до „Морското Казино“ като една група от участниците ще започнат да се придвижват по ул. Богориди при начална точка – „Часовника” до Община Бургас.

Предвижда се да започне с официално откриване от 18:00 ч. пред Община Бургас. Времето за осъществяване на планираната инициативата е 2 (два) часа и 30 мин- с начало 18.00 ч. и край 20.30 ч. часа на 12.08.2014г. – Вторник. В инициативата ще вземат участие и представители на по – голямата част от танцовите състави в стряната.

Целите на инициативата са популяризиране на различни атрактивни начини за запълване на свободното време на младото поколение. Целева група към която е носочена инициативата са деца, юноши, мъже и жени и всички чуждестранни гости на града.,ще бъдат раздадени Хавайски гердани за участниците, Китайски летящи фенери, балони и др. Съобщи специално за вестник Бургас днес и утре инструктор по аеробика Мариета Господинова