Дейли стар: Слънчев бряг в топ 10 на секскурортите в света

"По-евтин от Ибиза, той трябва да се посети през 2014", пише в подзаглавие медията

С малко крайно заглавие за това кое и колко е евтино в най-горещия български курорт британското електронно издание Дейли Стар насочва право към родината своите милионни читатели през 2014 година.

В статията се уточнява, че най-хубавото е нощния живот и смешно ниските цени на алкохола и не само. Текстът не съпроводен със снимки от Слънчев бряг - http://www.dailystar.co.uk/travel/articles/389183/Top-10-sleazy-hols-revealed

Родният Слънчев бряг заема 9-то място сред световните дестинации, които британците свързват със заветната думичка "секс", а на първо те са поставили Ибиза, за който обаче допълват, че е много по-скъп курорт от българския, пише таблоида.

Слънчев бряг зае почетното девето място в класацията за най-добрите секс курорти на света. Според английския таблоид, най-популярни в българския курорт са ниските цени, достъпността и безразборния секс между туристите.

В електронната страница на изданието се изтъква, че Слънчев бряг печели все повече почитатели сред загорелите за секс млади островитяни, чийто портфейл не позволява да хванат самолета за скъпарските дестинации на плътската любов.
Славата на Слънчев бряг бе допълинтелно раздухана наскоро от излъчения по BBC филм, озаглавен "Кво става в Съни бийч". В него подробно е осветлен начина, по който работи въображението на англичаните – палуват необуздано по плажовете и се състезават кой колко партньора ще вкара в леглото си.