Бултрасите: Бареков, ти си измет, която не заслужава да хаби кислорода

За нас ти си оставаш презрян предател и това няма да ти бъде простено, написаха феновете на Ботев

Фенският сайт на Ботев (Пд) bultras.com отправи жестоки думи към политика Николай Бареков, който наляво и надясно упорито тръби, че е свързан с „жълто-черната” идея. Повод за гнева на привържениците стана желанието на Бареков „да довърши строежа на стадион „Христо Ботев”.

Ето какво съобщение публикуваха по темата обединените фракции Бултрас:

Вчера един стероиден политик се опита да забърка нашия отбор и феновете му в нова пошла сапунка, главен участник на която е самият той. Мъжките нежни вопли, огласили пресконференцията му щяха да бъдат смешни, ако не бяха гротескни. И най-гнусната част от тези стенания бе намесата на името на клуба ни и неговите фенове.

"Жълто-черните" фенове отново бяха примамени с вяли обещания да гласували в името на Ботев Пловдив за някаква политическа формация. Чуха се приказки за държавна помощ за стадиона, когато въпросният вземел властта и как щял да става почетен президент?

Ние, господин Бареков, НЕ ви вярваме. Отстранете се от Пловдив, от Ботев и всичко свидно за нас. Въобще не ни занимавайте с празни приказки за "Колежа" и не се и опитвайте да плащате под масата на този или онзи - няма да ви стигне еврото, за да си купите достатъчно.

За нас, вие сте окончателния продукт на доганопеевската клика, еманацията на най-гнусните същества, обитавали свещената ни родина. Измет, която не заслужава дори да хаби кислорода, който употребява.

За Ботевистите, към които се обърна като към "братя мои", ти, Бареков, си презрян предател и това няма да бъде нито забравено, нито простено, а евтините си обещания запази за циганските махали - там някой може да ти повярва срещу 2-3 кебапчета.

За разлика от теб, ние никога няма да забравим протегнатата към нас ръка от Цветан Василев в тежките времена.

Това явно е последен напън за изплуване от тинята...

Сълза за теб!

bultras.com