Бойко Борисов: Не помня такова падение на нито една партия, в каквото изпадна БСП

Не виждам сфера, в която правителството на Орешарски да е постигнало успех. В социалната, икономическата, финансовата, политическата сфери има тотален срив. Това заяви в Царево лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.Той каза, че не помни нито една партия да е била  в такова падение, в каквото е изпаднала БСП.

Виждате, че в парламента се карат като цигани вече. Една година се целуваха, една години митинги правеха на Орлов мост, една година „Атака” ги подкрепяше. Изведнъж последната седмица решиха да се правят на опозиция. Това ще остане в историята на политиката на България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него, заяви Борисов. Той каза, че в страната са спрени много инфраструктурни проекти и като пример посочи четирилентовия път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

Бойко Борисов пристигна днес в Царево, където откри скулптура на вълноломната стена в пристанището в града. Скулптурата е бронзова, висока е 5,5 метра, нощно време свети и функционира като морски фар. Партия ГЕРБ е дала 120 000 лева за скулптурата. Парите са само за материал , а изработката е безвъзмездна, каза лидерът на ГЕРБ.

След посещението си в Царево Борисов събра актива на семинар в Бургас, който ще бъде по темата икономика и здравеопазване.