Татяна: Чувствам се по-добре на 36, отколкото, когато бях на 22!

Фолк звездата Татяна призна в интервю за bulgariautre.bg, че се притеснила по време на горещите сцени в новото си видео

Фолк звездата Татяна даде ексклузивно интервю за bulgariautre.bg, в което говори за летните емоции, които я съпътстват покрай реализацията на новия й проект „На морето“.

Татяна, отново изненада своите почитатели с нова песен и много горещ видеоклип. Разкажи ни как се роди идеята за парчето и как преминаха снимките?

Няколко години подред пропусках лятно парче и бях длъжна да зарадвам почитателите си, защото получавам много писма от тях. Доста мислех каква точно песен да им поднеса и в случая сметнах, че нещо лятно, което ще ги свързва с мен, е песен, изпята по тематика за морето. Това ще е моят подарък за лято 2014. Снимките протекоха на Елените в един от най-новите хотели на сем. Арабаджиеви. Снимахме близо 20 часа, беше истинско приключение. Тъй като песента е за морето, нямаше къде другаде да се озовем освен на морския бряг. От доста време не бях снимала морски клип и дадох най-доброто от себе си. Снимах с една от младите надежди в културизма Живко Петров, но малко се притеснявах на общите ни кадри, защото трябваше да пресъздадем влюбена двойка.

Tекстът на парчето е твой. Имала ли си досега текст, който е лично преживян оте теб самата?

Не ми беше много трудно да пресъздам песента, защото текстът е мой. Аз съм си такава и в реалния живот – секси, обичаща живота до полуда и понякога малко и „лигавичка“, както казва моят мъж. Досега не съм изпявала нещо лично, което съм преживяла, по-скоро винаги съм искала да докосна темите, които вълнуват хората и те ще се намерят там.

Тези дни имаше рожден ден. Притеснява ли те да споделиш на колко години си?

Естествено, че не. Станах на 36, но ме питайте на колко се чувствам. Изкарах най-страхотният си рожден ден. Първо на семейна вечеря с мъжа си и сина ни, след което купонът продължи в столичен клуб. В момента се чувствам по-добре, отколкото, когато бях на 22. И това го казвам съвсем сериозно. Давам си сметка, че съм с по-добра фигура, водя пълноценен начин на живот, а и знам какво искам от живота. Преценявам много добре хората около себе си. Просто съм преродена, това е. С годините хората или се разхубавяват и се реализират, или пропадат и погрозняват. Когато човек е обичан и удоволетворен от работата си няма как да не е щастлив, той просто лети.

Усещаш ли завист от колежките си? Как се справяш в такива ситуации?

Завистта е качество на слабите хора, на тези, които не постигат нищо и нямат точно изградени цели за живота си. Честно казано даже ми е жал за тях, защото живеят за другите хора, интересуват се от чуждите успехи, а не правят нищо за собствения си живот. Усещала съм завист от страна на колеги в бранша и с годините тя става по-изразена. Колкото повече успявам, толкова повече я показват. Но аз стоя много над тези неща и се мотивирам още повече. Докато някои хора се опитват да ми избодат очите, те ми изписват веждите. Като си нямат друга работа, нека ме коментират...

Ти си семейна и в същото време държиш кариерата си на високо ниво. Каква е рецептата?

Аз съм целуната от Господ и му благодаря за това. Полагам много усилия в това да имам семейство, защото в днешно време, и то в моя случай, да го запазиш си е направо изкуство. Имам двама мъже в живота си, които обичам, и съм отдадена само на тях. Те ме карат да бъда силна.