Михаела Филева: За 20 години не съм видяла нищо от баща си

Израснала съм с майка си, когато кажат родители, в съзнанието ми изплува само нейното лице, призна младата певица

Младата поппевица Михаела Филева не крие, че е изоставена от баща си и е отгледана само от майка си.

Откровено за двамата си родители тя говореше и днес пред bTV. След дълги години отсъствие, в момента баща й се опитва да се свърже с нея чрез близките й. "Това не му прави чест, защото след като 20 години не си се грижил за дете, което си създал, значи нямаш отношение", призна Михаела.

"Израснала съм с майка си, когато кажат родители, в съзнанието ми изплува само нейното лице. Тя е от тези родители, които винаги те подкрепят без да те спират. Тя никога не ме спря да следвам порива си да уча музика. Да си добре справящ се музикант, който успява да се изхранва с музика в България е трудно", разказва певицата за своята майка.

Въпреки славата, Михаела се стреми да остане отговорна към себе си и да не се поддава на така наречените "изкушения на шоубизнеса" - наркотици, алкохол и пр. Самата тя сподели, че често на концерти носи тениски с надписи, които приканват младите хора да са отговорни към живота.

"Провалът е урок. Не бих пропуснала нито един урок", каза още Михаела Филева и си пожела и след години да не спира да гори; да има авторитет, за да може да казва истината на своята публика; да запази баланс между любовта и музиката, която твори.