От кухнята на ББЦ: Има спускане на задачи и спускане на личности

Отцепници от партията на Николай Бареков извадиха на светло още проблеми в нея

Продължават разкритията "от кухнята" на "България без цензура". Отцепници от партията извадиха на светло още проблеми в нея.

Галина Петкова, член на листата на ББЦ, разкри: "Има проблеми в партията на Николай Бареков "България без цензура", има спускане на задачи отгоре и спускане на личности.

Имаше проблеми с мен през всичките шест месеца, в които работих. Оказван ми бе натиск от г-н Кенов", заяви тя.

Самият Стефан Кенов, главен секретар на партията, отговори на тези обвинения, отричайки да е оказвал натиск на някого. "Моята цел беше през цялото време да не позволим да капсулираме партията", каза той.

По думите на евродепутата Ангел Джамбазки, чиято партия ВМРО наскоро напусна коалицията на ББЦ, БЗНС и Движение "Гергьовден", неговата политическа сила никога не е имала финансов интерес от сътрдудничеството си с тази на Бареков.

"Мотивите ни да направим тази коалиция беше предимно политически. Вложили сме повече от 550 хиляди лева законни пари от нашия бюджет. Нашият интерес не е бил пари, кранче или нещо подобно", обясни той.

"Разговорът с НФСБ бе за мен най-логичният. Ние сме протягали ръка с тях за обединение на националистичексите сили още от 2011 г.", уточни Джамбазки и добави, че остава евродепутат от ВМРО.