Кой е любимият ви плаж?

Варна Лайф

31-07-2014, 14:29

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Чакаме вашите мнения и оценки

Кой е най-хубавият плаж по Северното Черноморие? Това ви питаме днес с молба да ни помогнете да направим карта на плажната ивица на север от Обзор и на юг от Дуранкулак. Имахте целия юли, че и част от юни да преговорите любимите ви дестинации, да проверите какви поражения са им нанесли стихиите, какви нови екстри са предложили концесионерите. За да бъде оценката обективна, предлагаме да оценяваме различните условия с оценки от 0 до 5. Ето и критериите:

- чистота на пясъка
- чистота на морето
- наличие на чадъри
- наличие на шезлонги
- предлагани храни и напитки
- достъп
- възможност за паркиране
- цени
- спокойствие (липса на пренаселеност на плажната ивица)
- забавления
- романтика

Можете да добавите и 2-3 изречения в свободен текст за това защо този плаж ви е любим. Можете да участвате и с повече от един плаж.

Изпращайте предложенията си на info@varnautre.bg, слагайте ги под формата на коментар в сайта или под публикацията на страницата ни във Фейсбук, публикувайте ги директно в рубриката ни "Аларма". Всеки новопостъпил плаж ще бъде отбелязван в специален материал: "Карта на плажовете по Северното Черноморие", а резултатите от класацията ще обявим на 15 август в полза на тези, които едва в края на лятото ще успеят да се откъснат от работа за няколко дни плаж и няма да имат време сами да обикалят крайбрежието в търсене на най-хубавото място.