Вижте мъжете в коя страна прибягват най-често до уголемяване на пениса

Данните са за 2013 година на Международното дружество за пластична и естетична хирургия

Германия е страната, в която се извършват най-много операции по уголемяване на пениса, като тя поема една пета от случаите в целия свят, пише в. "Дейли мирър", цитирани от БТА. 


Вестникът цитира данни за 2013 година на Международното дружество за пластична и естетична хирургия. Общо в родината на Гьоте са били извършени 2 786 пенопластики през миналата година. Според Германския център по урология и пенопластика средното уголмяване на дължина на члена възлизало на 6 сантиметра, а на дебелина на 3 сантиметра. Средната стойност на подобна операция възлиза на около 7 600 британски лири. Миналата година в света са били извършени 15 414 процедури от този вид.


Следващите държави, в които се извършват най-много пенопластики, са съответно Мексико с 295 операции, Колумбия /266/, Италия /256/, Бразилия /219/, Аржентина /73/, САЩ /61/ и Иран /12/.


През миналата година по света са били извършени 23 милиона пластични и нехирургични разкрасяващи процедури. В тази класация първо място заемат САЩ, като 4 милиона души са се доверили на грижите на специалистите. Инжектирането на ботокс все още е най-популярното разкрасяване. Поставянето на този токсин, който може да бъде и летален, служи за забавянето на процеса на стареене.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"