Унижение! Мъж преби жена си, тя реши да го напусне - той й отмъсти

Петър Бакалски буквално се е подиграл с бившата си приятелка, заснел го с телефона си и го качил във Фейсбук

Петър Бакалски и Георги Косев, по известен в Кючук Париж като Жоро Зомбито, са мъжете, залели с блажна боя 21-годишната Нона Славова, съобщава вестник "Труд". На 24 юли Бакалски моли бившата си приятелка да се срещнат и да поговорят, а минути по-късно Зомбито се промъква зад гърба и я залива с пет литра алкидна боя. Петър му помага да я размажат по главата. Гаврата е заснета от друг приятел на отмъстителите - Георги Туджаров-Жабата.

Докато Нона пищи и търси помощ, тримата изчезват, а няколко часа по-късно качват във фейсбук клипа. Под него със заглавие „Защото” Бакалски пише драматична изповед, в която разказва за времето, в което е бил заедно с Нона, за перипетиите във връзката им, за драматичните обрати, за лъжи, изневери и предателство.
„Какво искам аз ли!? Да я нараня!? Да я унижа!? Не, искам само справедливост“, пише във фейсбук Петър.

Клипът с гаврата се разпространява със светкавична скорост във фейсбук и е странно, че досега администраторите не са го свалили, въпреки че съдържа очевидна форма на насилие. Не по-малко странна е реакция и на институциите, които би трябвало да вземат отношение по случая.


Нона твърди, че се чувства зле и психически, и физически след гаврата. „Шест часа буквално агонизирах, болките бяха нечовешки. Пищях и крещях за помощ. Те започнаха да ме почистват с разредител, а лицето с розова вода. Имах чувството, че кожата ми се свлича от черепа. Имах боя в очите и не виждах нищо. След това ме откараха в болницата. Почти не можех да дишам, защото се бях надишала с изпаренията от разредителя, с който ме чистеха.

Бях в клиниката по изгаряния, а после и в токсикологията. Изписаха ме преди два дни. Още имам боя в едното ухо, което се е инфектирало. Продължавам да усещам мириса на химикали. Буквално се е пропил в мен. Отслабнала съм драстично. Не мога да ям, не мога спя. А след покушението дойде и вторият удар - клипът във Фейсбук и цялата помия, която се изля върху мен“, разказва Нона.


Тя признава, че решава да напусне Петър, когато той я пребива за пореден път: „Обадих се на баща ми и той дойде да ме вземе. Намери ме с разбита уста и окървавено лице. Настояваше да пусна жалба, но отказах. Исках нещата да приключат.“


Нона е решена да продължи напред: "Имах проблеми с един мъж, след това баща ми се разболя от рак. Сега от септември бях записана в училище за изучаване на фламандски. Трябваше да замина за Гент, но няма да успея. Това беше начин да се махна оттук и да не се засичам с него.

Искам да живея по друг начин. Да, правила съм много грешки. Но аз съм само на 21 години и нямам претенции, че съм идеална. Но имам право на бъдеще. Искам да завърша образованието си и да работя. Какво и да ми се е случило, аз мога да вдигна глава и да продължавам напред."