Мис Силкикон: Не съм се снимала за по-малко от 3 бона

"Първата ми порно сцена беше в Испания на една яхта в Барселона", спомня си Габриела Иванова

"Когато попаднах в порноиндустрията, не съм имала сериозна връзка. Така че участието ми като актриса във „филмите за възрастни" не ми е пречило по никакъв начин на личния живот, споделя новата "Мис Силикон" -  Габриела Иванова.

Когато пристигнала във Франция Габи не знаела и дума френски. Близък фотограф я поканил на на рождения си ден и така попада в компанията на порнозвезди като Жасмин Арабия и др. Те харесали Габриела и й предложили да се снима в порно филми. Габриела не мислила дълго и приела, пише Blife.

„Първата ми сцена беше в Испания на една яхта в Барселона. Снимала съм за „Марк Дорсел ТВ" и много други. Филмите от Марк Дорсел са излизали по „Canal +", казват се "Mariee a tout prix" и „Ferme jeunes filles au pair", казва Габриела.

След като кариерата й потръгнала Габи започнала да отказва роли.

„ В повечето случаи отказвам да снимам определени сцени, като Gang Bang (ситуация, в която няколко души правят секс с един човек - последователно или едновременно ) и т.н., защото първо не ме влече, а второ - държа на имиджа си.  Най-дългите сцени, които съм правила, бяха за Марк Дорсел и те продължиха цели 11 часа!"

Освен това Габи твърди, че никога не би се снимала за по-малко от 3000 евро.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен