Бъдеща булка с празненство на острова, организират първото моминско парти на „Света Анастасия”

След няколко предложения за брак, годишнини от сватби, рождени дни, кръщенета, съвсем скоро на остров Света Анастасия ще се проведе и първото моминско парти. Бъдещата булка е избрала най-атрактивното и желано от туристите място в Бургаско, за да каже „Довиждане” на моминския си живот. За това съобщават от официалната фейсбук страница на острова.
Това не е първото събитие на Света Анастасия. Неведнъж там романтици са поискали ръката на своята любима. Островът стана и любимо място за отпразнуване на рождени и именни дни. На райското кътче са направени и няколко кръщенета.
От април до момента над 15 000 души са се изкушили да видят красотите на райското кътче в морето край Бургас и да се запознаят с неговата респектираща история. Заради големия интерес вече три кораба пътуват до Света Анастасия.
Съвсем скоро до райското кътче ще плава и катамаранът „Анастасия”. Корабът, който ще превозва туристите от Бургас до острова, вече е готов. Плавателният съд бе пуснат на вода в понеделник край Царево. Той бе построен по поръчка на Община Бургас. Така местната администрация става първата община – собственик на кораб.
На 15 август църквата „Успение Богородично” на острова чества храмовия си празник. По какъв начин ще бъде отбелязан той все още се пази в тайна. В момента вървят последни приготовления, като обещанията са за интересни събития и богата програма./topnovini.bg