Deep Zone ще представят за първи път в "Слънчев бряг" най-новия си сингъл "Върни се"

Туризъм

08-08-2014, 10:10

Снимка:

burgasutre.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Звездата на сръбската музика Шабан Шаулич пристига в Слънчев бряг

Deep Zone ще излязат на сцената на южния плаж в пълен състав

Наскоро завърналите се от едномесечно турне в САЩ и Канада - Deep Zone Project ще представят за първи път най-новия си сингъл -  "Върни Се." Това ще се случи на 14-ти август на южния плаж в Слънчев бряг, по време на партито We love music, което се провежда всеки четвъртък. На лайфа освен техни авторски хитове ще звучат и нови версии на някои от най-емблематичните български песни. Подгряващ диджей ще бъде DJ Gorro.
Deep Zone ще излязат на сцената на Bedroom Beach в пълен състав: Диан Соло, Алекс Кипров, Любомир Савов ... и разбира се Надя, която ще отпразнува рождения си ден с малко закъснение. Със сигурност до нея ще бъде и нейната половинка, популярният актьор от тв сериала “Революция Z” - Иван Тишев.
Deep Zone оглавиха почти всички музикални класации с песента си "Зиг Заг" (feat. Атанас Колев - X Factor), която се превърна в една от най-ротираните заглавия в родния ефир.
В момента Deep Zone работят и по един необичаен нов проект - Star Wars show. В него участие ще вземат култовите герои от сагата "Междузвездни Войни": Дарт Вейдър, Йода, Чубака, Имперският Щурмовак, само че раздвижени от петима уникални брейкъри, облечени в оригиналните "Lucasfilm" костюми. В шоуто ще има освен брейк денс движения и бой с лазерни мечове, както и различни акробатични трикове.