Разследват случая със залятата с боя Нона от Кючука

Животът

08-08-2014, 10:22

Снимка:

Facebook

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

"Болките бяха нечовешки. Пищях и крещях за помощ!", жалва се пловдивчанката

Образувана е проверка в полицията по случая със залятата с боя от бившия си приятел Нона Славова от Пловдив. Това съобщи районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова, пише Монитор.

Случаят с изливането на 5 литра боя върху главата на нищо неподозиращото момиче е станал на 24 юли. Бившият приятел на Нона – 28-годишният Петър Бакалски, я поканил на среща, за да обсъдят връзката си. Младата жена се учудила, защото нещата между тях двамата приключили, но въпреки това отишла да се видят. Бившето й гадже, заедно с приятелите си Георги Косев (Жоро Зомбито) и Георги Туджаров-Жабата замислили пъклен план. Те решили да отмъстят на Нона за изневерите й по нетрадиционен и жесток начин. Когато Нона отишла на срещата, Жоро Зомбито се промъкнал зад гърба й и я залял с около 5 литра блажна алкидна боя. Бакалски му помогнал да я размажат добре по главата и лицето на Нона. Третият снимал геройството на двамата си приятели, а по-късно клипчето било пуснато във Фейсбук.

„Шест часа буквално агонизирах. Болките бяха нечовешки. Пищях и крещях за помощ”, написа след произшествието в края на юли на своята Фейсбук стена Нона. Момичето продължило разказа си с описание как имала чувството, че кожата й се свлича от черепа й. „Имах боя в очите и не виждах нищо. След това ме откараха в болницата. Почти не можех да дишам, защото се бях надишала с изпаренията от разредителя, с който ме почистваха”, казва Нона. На признанието на бившия си приятел, че той не я е заливал, а се е опитвал да й помогне да се изчисти от боята, вчера Нона изригна: „Колко нагло от твоя страна. Не мога да повярвам, че си го позволяваш дори. Нее, всички са слепи и не видяха какво ми причини. Отвратителни сте и гнусните ви действия не могат да останат скрити”.