Издирват наркозависимия Горан Горанов от Бургас, за да го приберат в ареста /СНИМКИ/

Крими

08-08-2014, 10:31

Снимка:

facebook

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

30-годишният Горан Горанов, който потроши с глава и ритник две врати в полицейска сграда, вече се издирва по разпореждане на прокуратурата. Горанов е трябвало да се яви вчера в 15 ч., той обаче не го е направил, каза шефът на Районна прокуратура - Бургас Иван Кирков.
Заради последните прояви на бившият гард на убития бизнесмен Георги Танев държавното обвинение възнамерявало да му наложи 72-часово задържане, в рамките на което да се прецени дали има основание и за постоянен арест.
Горан беше основен свидетел по делото за убийството на боса си. Докато работеше за строителния предприемач, младият мъж нямаше криминални прояви. След това обаче се забърка в кражба и грабеж, за което има висящо дело. Самият той призна в съдебна зала, че е зависим от наркотици, пише "24 часа".
Горанов прекара около 4 месеца зад решетките, но после мярката му бе заменена с домашшен арест. От май вече е пуснат на свобода срещу 1500 лв. парична гаранция.
Междувременно 30-годишният бургазлия получи и първата си присъда - 6 месеца условно за причиняване на непозволено увреждане. М.г. той потрошил врата в отрезвителя. На 17 юли наказанието му е било потвърдено от окръжен съд.