На изборите трябва безкомпромисно да ги победим, през другото време – толерантност

Бойко Борисов: Като дойдат БСП и ДПС спират еврофондовете, а като дойде ГЕРБ – ги пускат. То си е написано

На изборите безкомпромисно – трябва да ги победим много, през другото време – толерантност. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред жителите на кърджалийското село Велишане.

При срещата лидерът на ГЕРБ коментира, че когато е станал кмет на София в най-хубавите квартали „Драгалевци” и „Симеоново” не е имало канализация, а в кв.„Модерно предградие” не е имало водопровод.

„Ти ми говориш за Велишане”, обърна се към кмета на с.Велишане Бойко Борисов и допълни, че всичко е финансирано от Фонда за европейската солидарност.

„10% само даваме българите. Другото дават европейците и те взеха, че им спряха точно тези програми – регионално, екология, сега ги пускат, но живот и здраве”, коментира Борисов.

„Ние сме минали през този период да ни махат всичко, което сме назначили и то като първа политическа сила.

Народът не е казал: „Махни ГЕРБ” – пак ни е сложил на първо място. Не е като тях да си на трето, на четвърто и да имаш претенции да управляваш”, каза още Бойко Борисов.
Севим Сали, кмет на село Велишане, коментира, че за хората от селото Борисов ще бъде запомнен като човек, разрешил 25-годишния им проблем с водоснабдяването.