Кьоркютук пиян вдигна на крака линейка и съседи! Мислят го за паднал от високо, той - заспал пред блока

Животът

20-08-2014, 17:36

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Екшън в Кърджали!

"Към 50 души тичахме след линейката, за да разберем кой съсед е паднал от високите етажи. Молехме се да е оживял. Екипът дойде пред вход „Д", където не бе открит човек на земята, после се втурнахме от другата страна на блока. Линейката вие, а ние тичаме след нея. На всички адреналина им се вдигна до небето."

Това е разказ на свидетели на екшън, разиграл се към 21,20 часа на 19 август в кърджалийския квартал "Възрожденци", пише 24rodopi.com.

В Центъра за спешна медицинска помощ е подаден сигнал за паднал от високите етажи мъж, който "лежи долу на тревата и не мърда".

Свестен комшия се обадил на телефон 112. Погледнал през терасата и помисли, че някой е паднал. Кой обаче е объркал входовете не стана ясно. Първи след линейката тръгнахме жените и децата. Виждайки, че се случва нещо тревожно, мъжете от "Качак"-кръчмата на гърба на магазина също дойдоха. Наизлязоха и хора от входовете. Тичаме бегом, разказват участвалите в "спасителната" операция.

Човекът бил открит – свит леко на кълбо, спящ дълбоко. Едвам го събудили. Лъхал на алкохол. Натряскал се и тръгнал да се прибира, но си харесал за спалня тревата пред вход "А" на блок 62 във "Възрожденци".

Човекът се беше настанил удобно, трудно го събудихме. Беше заел удобна поза, все едно на легло. Докторите бяха бесни. Мъжете от кръчмата  направо щяха да го набият, ама му се размина. Той мълчеше, беше размазан от пиячката. Сигурно си е мислел, че сънува, добавят съседите.