40 000 души посетиха най-големия музикален фестивал "Солар Самър" на "Какао бийч"

Ясни са датите за коледното и великденското издание на фестивала

11-то издание на най-големия летен фестивал за електронна музика на Балканитe, Solar Summer,  приключи, оставяйки след себе си горещи спомени от изминалите 11 партита и 15 гост диджея в 6 поредни уикенда на Какао бийч. Над 40 000 души  станаха част от тазгодишното лятно издание на фестивала, което завърши със специален 6-часов сет на легендата VIctor Calderone. Поради прогресивно нарастващо вълнение и силна енергия на публиката, сетът на Calderone продължи до 7:30 сутринта, което постави перфектен завършек на сезона.
Поставяйки си все по-високи цели с всяка година, организаторите са готови с датите и концепцията за следващите две издания от поредицата Solar. Днес бяха обявени и датите за тях, а билетите са вече в продажба на промоционална цена от 30 лева. Тази цена ще се запази до обявяване на лайнъп или до изчерпване на количествата.
Solar Christmas ще бъде на 27 декември и ще се проведе в зала Арена Армеец в София. Великденското издание Solar Easter пък ще се случи на 3-ти април 2015 в Интер Експо Център в столицата.