Бар-механа "Вретеното" отваря врати в четвъртък с луд купон за новия сезон

Пловдив Лайф

02-09-2014, 17:18

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

От 4 септември Пловдив ще се върти само на едно място

След отпускарският месец август идва време за септемврийски купони. Сред близки, приятели и специални гости, на 4 септември официално ще отвори врати единственото по рода си място за забавление под тепето – Бар-механа "Вретеното". От четвъртък всичко в Пловдив ще се върти окло едно място – на ул. "Гладстон" 1.

За удобството на всеки клиент ще се грижи усмихнат и приветлив персонал на новото заведение. "Вретеното" няма нужда от много сложни думи, за да бъде описан - най-доброто място за щур купон и незабравими нощи.

Ресторантът всяка вечер ще ви глези с оркестър, DJ, танцьорки и най-вкусната храна от българската кухня. На откриването, в четвъртък, първите 10 компании от над 10 души ще получат подарък – по бутилка студено уиски. За останалите при поръчка на малко уиски, ще получат голямо. Домакините са подготвили още много промоции и специални изненади след полунощ. Но какви, ще разберете само ако станете час от купона.

"Вретеното" - място, на което можете да отпразнувате Ваш или празник на приятел... Мястото, което ще оставя у Вас всеки път незабравими спомени, които ще ви топлят дълго ... Мястото, което ще обсъждате и споделяте с хората около Вас.

Залагайки на доброто настроение и качествено обслужване, Бар-механа "Вретеното" казва официално "Добре дошли!" в четвъртък (4 септември) от 20 часа!

Резервации можете да направите на тел. 0893 511 505.

Заповядайте!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен