Спипаха боен арсенал и цяла колекция старинни монети в частен дом в Лозарево

Крими

05-09-2014, 13:36

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Един от пръстените е с изображение на череп

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе, на 4 септември  е извършено претърсване в частна къща в с. Лозарево, обитавана от 51 годишен бургазлия и 77 годишната му майка, като са намерени и иззети : 
пистолет кал. 9,9 mm заедно с празен пълнител,  въздушна пушка с дървен приклад и метална част без надписи с видима преработка на цевта и ударников механизъм,
карабина без приклад / цев, цевна кутия, ударнико-спусъков механизъм с дървена полуложа/ заедно с 33 патрони към нея, 44 патрона кал, 7,62х39,патрон с надпис S&B Special 38,
9 мм патрон , патрон с надпис S&B Auto 45, ловен патрон 12-ти калибър - бренеке, метална кутия с барут, картонена кутия с барут.
Намерени и иззети са и седем старинни пръстена, 12 старинни монети с видими изображения и надписи и 100 монети с неправилна форма с трудно определящи се надписи и изображения.
Работата по установяване на собствеността на намерените огнестрелни оръжия, боеприпаси и предмети с историческа стойност продължава от служители на управление «Полиция» - Сунгурларе.