Йорданка Фандъкова: Всеки глас за ГЕРБ е глас за стабилност и свършена работа

Йорданка Фандъкова изказа съболезнования на загиналите в наводненията

Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова при откриването на предизборната кампания на партията в „Арена Армеец”.
Фандъкова подчерта, че със своята работа в инфраструктурата – инвестициите се връщат като доходи за хората, а съвместната работа на хората и държавата, гарантират резултати.
Тя подчерта, че са важни реформите и инвестициите в образованието. „В София са инвестирани 120 млн. лева в строителство на детски градини и училища и още толкова за реконструкции. Всичко това се дължи на силния отбор на ГЕРБ в общината. На тях разчитаме и сега в тези избори. Най-важните оперативни програми през последната година бяха спрени”, добави Фандъкова и обясни, че това рефлектира пряко върху хората, а избрания от правителството път за наказателни санкции срещу общините се отразява тежко.
„В началото на мандата на ГЕРБ правителството на Борисов доказа, че може да връща доверието на Брюксел. Сега България се нуждае отново от стабилно управление. Всеки глас за ГЕРБ е глас за стабилност и свършена работа. Приоритетите в управленската програма н а ГЕРБ са много ясни. Надявам се хората да чуят какво виждаме и предлагаме, за да продължим”, заяви Фандъкова.
Йорданка Фандъкова изказа съболезнования на загиналите в наводненията от последните дни и изказа готовност Столична община да окаже помощ на засегнатите от наводненията общини.