Лиляна Павлова: Откриването на предизборната кампания на ГЕРБ беше силно и мотивиращо начало

За пореден път откриваме кампания в „Арена Армеец София”, завършена с нашите усилия

Откриването на предизборната кампания на ГЕРБ беше силно и мотивиращо начало с подкрепата на всички тези хора от цялата страна, които се събраха да ни подкрепят. Това ни дава още по-сериозен стимул да започнем по много активен начин. Това каза за Агенция Фокус водачът на листите народни представители на ПП ГЕРБ за Варна и Стара Загора Лиляна Павлова.

„За пореден път откриваме кампания в „Арена Армеец София”, завършена с нашите усилия, събрахме толкова много хора, мисля че това дава за пореден път нашата сериозна заявка за победа, за това, че имаме готовност да се върнем в управлението на държавата в този тежък и важен момент”, каза още Лиляна Павлова.

По думите й за съжаление сега се говори за стабилизация и това ще бъде първото, с което ГЕРБ ще се заеме. „Време е вече да възстановим доверието в държавността, в чуждите ни партньори, чиято подкрепа ни е много важна и да заработи отново икономиката, да загърбим задкулисието и да възстановим прозрачността, законността във всички сфери.

Хората искат да виждат справедливост, да има прозрачно управление, кой носи отговорността, кой взима решенията и кой ще ги отстоява. Мисля, че днес направихме именно това – направихме точно такава заявка.

И, както каза и напият лидер, ще направим една наистина толерантна кампания, защото, както и той каза, предишните предприеха именно политиката на реваншизъм, но ние ще проявяваме и разум и ще гледаме напред в името на хората, които искат работа, доходи и децата им да не бягат в чужбина.

Време е да живеем добре, защото много назад ни върнаха в годините и то, само за година и няколко месеца”, добави водачът на предизборните листи на ПП ГЕРБ във Варна и Стара Загора.