Цвета Караянчева: В Кърджали и региона, както винаги ще бъдем при хората

Приоритет за региона ще бъде да се върнат европейските фондове

В Кърджали и региона както винаги ще бъдем при хората – от човек на човек, винаги с позитивни послания, никога популизъм, никога лъжа. От много години работим много добре и с ясни послания. Това каза за Агенция Фокус водачът на предизборните листи на ПП ГЕРБ за Кърджали Цвета Караянчева.

„Приоритет за региона ще бъде да се върнат европейските фондове, да се върнат субсидиите към земеделските производители, да се направи обходния път на Кърджали, защото това е един път, който ще помогне в инфраструктурен план за отпушване пътя към прохода Маказа. В предното три-годишно управление направихме инвестиции за над 80 млн. лева в инфраструктурата. Тогава беше направен и прохода - втори етап на пътя за Гърция, сега обаче е важно да направим и околовръстния път, за да опазим здравето на кърджалийци”, каза още тя.

По думите на водача на партийната листа в региона по-важно е не да се опитваш да почерниш противника, а да успееш да му разкажеш политическата си програма и да обясниш защо тя е по-добра. Тогава избирателите ще разберат кой е и кой не е искрен с тях. „Ние имаме претенцията, че сме честни, защото за тези седем години, в които ГЕРБ съществува в региона, нито веднъж не сме лъгали хората.

Било ни е много трудно и сега ще ни е, защото машината за избори ДПС работи безотказно. БСП продаде Кърджали на ДПС”, каза още Караянчева като обеща, че гражданите няма да са лъгани, както по думите й е било и досега. „За мен Кърджали е кауза и трябва да бъде спасен от лапите на ДПС. Кърджали е област на България и там живеят български граждани, те не са ничие феодално владение. От Кърджали започва България”, бяха думите на Цвета Караянчева.